Mazo Makašānu dejotāju piedalīšanās skatē PDF Drukāt E-pasts

25. aprilī Rēzeknes KN notika Rēzeknes un Viļānu novada izglītības iestāžu tautas deju kolektīvu skate. Skate tika veidota ar mērķi apzināt un novērtēt XI Latvijas skolu un jaunatnes dziesmu un deju svētku obligātā repertuāra apguves līmeni. Katrs kolektīvs sagatavoja divas dejas – viena no 2015. gada XI Latvijas skolu un jaunatnes dziesmu un deju svētku obligātā repertuāra, otra – pēc brīvas izvēles. Skatē žūrijas komisija vērtēja gan māksliniecisko izpildījumu, gan dejas tehniku, gan skatuves kultūru, gan citus aspektus. Atbilstoši iegūtajam punktiem, kolektīvs ieguva I, II vai III pakāpes diplomu.

Esam ieguldījuši lielu darbu un šogad pirmo reizi piedalījāmies tautas deju kolektīvu skatē. Mēs, L. Rancānes Makašānu Amatu vidusskolas 1. – 4. klašu kolektīvs, dejojām obligāto deju „Latviešu pāru deju svīta” un pēc izvēles - „Čību čābu”.

Pazīstamā horiogrāfe un virsvadītāja Ilze Mažāne par mums izteicās – „Muzikāli, dejiski bērni, kopumā ļoti simpātisks kolektīvs!” - un piešķīra I pakāpes diplomu!

Milzīgs paldies skolotājiem, kuri palīdzēja darināt jaunos tērpus mūsu dejotājiem. Paldies vecākiem un skolas administrācijai par atbalstu.

Deju kolektīva vadītāja Ilga Krievāne

 

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 26 maijs 2014 11:10
 

2011 - 2022 © Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola.

Visas tiesības ir aizsargātas.